Woonaccessoires, de finishing touch in je slaapkamer!

Woonaccessoires bestaan in vele soorten, maten en kleuren. Voor iedere slaapkamerstijl zijn er weer andere woonaccessoires te vinden. Van prachtige schilderijen tot design wandrekken. En het leuke van accessoires is dat het helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voeg de juiste accessoires toe aan je slaapkamer en je zult zien dat er meer sfeer zal ontstaan. In deze blog geven we je een aantal tips voor de leukste accessoires voor in de slaapkamer. Laat je inspireren!

Wanddecoratie

Naast woonaccessoires heb je ook wanddecoraties. Soms heb je van die saaie wanden in je slaapkamer waar je niet zoveel mee denkt te kunnen. Wist je dat dit soort wanden eenvoudig kunnen worden opgevuld met prachtige wanddecoratie. Dit kan bijvoorbeeld een leuke familiefoto zijn, maar ook een grote klok.

Sierkussens

Sierkussens zijn misschien de eerste woonaccessoires waar je aan denkt en daardoor lijken ze niet origineel genoeg meer. Maar dat neemt niet weg dat ze nog steeds gewoon hartstikke leuk zijn. Sierkussens geven je bed net wat meer uitstraling geven en niet te vergeten, het is relaxt om tegenaan te hangen wanneer je televisie kijkt in de slaapkamer.

Open kast met accessoires

Heb je een grote ruime slaapkamer? En bezit je veel spullen? Dan is het leuk om de ruimte op te vullen met een mooie open kast. Dit soort kasten geven de perfecte mogelijkheid om de mooiste accessoires, boeken en kunstwerken te laten zien. Zelfgemaakte kunstwerken van je kinderen of de mooiste souvenirs van verre reizen. Een open kast vormt het podium om je mooiste spullen tentoon te stellen.

Nachtkastjes

Vaak wordt gedacht dat een nachtkastje perfect moet matchen met je bed. Maar waarom eigenlijk? Je kunt ook voor een veel originelere oplossing kiezen en toch van het gemak van een nachtkastje genieten. Kies bijvoorbeeld voor een mooie poef als nachtkastje. Deze heb je vandaag de dag in verschillende vormen en afmetingen. Of kies voor een mooi bijzettafeltje of krukje. Want waarom zou het perse een kastje moeten zijn met een lade of deurtje?