Hoogslaper, de oplossing voor een kleine slaapkamer

Gaat je kind op kamers? Of heeft hij of zij een kleine slaapkamer? Dan is een hoogslaper een slimme keuze. Bij Woonmall Alexandrium in Rotterdam zijn vele beddenwinkels te vinden die hoogslapers aanbieden in diverse maten, hoogtes en materialen. Een hoogslaper maakt een zitplekje, bureau of ladekast onder je bed mogelijk. De hoogslaper is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een sfeervolle oplossing voor de kleinere slaapkamer.

Voordelen hoogslaper

Het belangrijkste voordeel van een hoogslaper is dat het veel ruimte bespaart. Het is natuurlijk ideaal dat je onder het bed meubels kunt plaatsen, zoals een bureau, bank of opbergkasten. Hierdoor kun je de ruimte optimaal benutten en tegelijkertijd creëer je een knusse slaapkamer. Verder is een hoogslaper gemakkelijk schoon te houden, doordat je gemakkelijk onder het bed kunt stofzuigen. Ook is het makkelijker om je kinderen naar bed te krijgen, want hey het is toch fantastisch om je bed in te klauteren. Het bed wordt ook echt alleen maar om te slapen, want de kinderen kunnen onder het bed spelen en eten. Hierdoor blijft het bed zelf altijd netjes.

Voor ieder wat wils

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een budget bed voor je kind, een simpele hoogslaper, een op maat gemaakte hoogslaper of een design bed. Bij Woonmall Alexandrium zit je altijd goed voor alles op het gebied van wonen. Te denken valt aan vloeren, koken, zitten, verlichting, vloeren. Met ruim 55 woonwinkels is elk bezoek een bron van inspiratie, dus twijfel niet langer en kom eens gezellig langs in de Woon en slaap megastore van Alexandrium.