Tips voor een nieuwe slaapkamer

Is jouw slaapkamer aan een nieuw jasje toe en heb je werkelijk geen idee waar je moet beginnen? Lees dit artikel rustig af en je zult verstelt staan van wat je allemaal met je slaapkamer kan doen. Ik heb heel lang niks aan mijn slaapkamer gedaan totdat een vriend van mij erover vertelde. Ik heb een beetje in mijn slaapkamer geklust en het resultaat is fantastisch. In dit artikel ga ik je tips geven voor een nieuwe slaapkamer. 

Relaxen 

Een slaapkamer is voor mij de plek om te relaxen en om tot rust te komen. Iedereen heeft wel een andere manier om tot rust te komen. Ik vind het fijn om lekker rustig naar een serietje of een film te kijken. Ik heb in mijn slaapkamer een beamer opgehangen en mijn muren wit geverfd. Mijn slaapkamer is als het ware een thuisbioscoop geworden. I love it! 

Verven 

Een likje verf kan al veel doen. Ik heb in een inspiratieboek naar veel verschillende interieurs gekeken. Scandinavisch interieur sprak mij heel erg aan en ik besloot dit ook toe te passen in de verf. Mijn kamer heeft nu een hele minimalistische mooie stijl. Heb jij geen idee inspiratie? Kijk dan eens rond in boeken of ga naar interieuradvies Rotterdam voor leuke ideeën. 

Nieuw bed 

Een bed is natuurlijk het fundament van je slaapkamer. Bedden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ik vind het hartstikke fijn om een bed te hebben die ook lades heeft. Zo kan je bijvoorbeeld je sokken en ondergoed erin doen. Dit bespaart ook weer wat plek in je andere kast. Win-win situatie dus! Wat ook een goed idee is om langs beddenwinkels te gaan. Zo zie je het bed in het echt en krijg je nog een beter gevoel of het bij je past of niet.