Zalige nachtrust? Vind het bed dat bij je past!

Kun jij door de dekens de bedden niet meer zien? Dat is niet zo bijzonder als je kijkt naar de markt van vandaag. Iedere vorm van slapen heeft wel weer zo z’n voor- en nadelen, gebaseerd op de specifieke wensen van een individueel persoon. Wat voor bed past dan het beste bij jou?

Bed met ledikant

Dit is de klassieke vorm, het moedermodel zeg maar. Een ledikant wordt ook wel een bedombouw genoemd. Het is een omlijsting van hout, staal of kunststof met een verende bodem in het midden. Je kunt een dergelijk bed in ieder formaat aanschaffen, zodat je lichaamslengte er altijd volledig op past. Natuurlijk is een ledikant – ook wel bedombouw genoemd – niet compleet zonder een bedbodem en matras. Om van de rest van je dekens en overtrekken nog maar te zwijgen!

Waterbed

Al sinds begin 19de eeuw worden matrassen met water gevuld. Een waterbed is echter – letterlijk en figuurlijk! – niet voor iedereen weggelegd. Het beweegt immers heel erg met je mee, waardoor het net te veel of juist te weinig ondersteuning biedt in verhouding tot wat je wenst. Gelukkig heb je diverse varianten om uit te kiezen.

Boxspring

Ooit van een hotelbed gehoord? Dat is de naam waar de boxspring ook wel onder bekend staat. Het is een duurzaam en comfortabel bed dat uit verschillende lagen bestaat. De boxspring zelf is daarmee slechts een onderdeel van het grote geheel. De verschillende gestoffeerde onderdelen geven je bed meteen een warme en luxueuze uitstraling. De modellen van Schramm zijn hier een uitstekend voorbeeld van.

Zijn comfort en stijl voor jou erg belangrijk, ook in je slaapkamer? Dan is een boxspring precies wat je zoekt!