Plaids voor iedere inrichting

Op het gebied van interieur en inrichting zijn er een aantal items die iedere ruimte af kunnen maken. Eén van deze items is een plaid, een zacht dekentje. Drapeer bijvoorbeeld eens een wollen plaid over de zitbank in de woonkamer; je zult zien dat de kamer er meteen huiselijker en gezelliger uit gaat zien en dat de ruimte ineens persoonlijker aanvoelt. Dit effect is echter vooral effectief als het plaid goed past bij de rest van de ruimte. Om u te helpen de perfecte plaids voor uw inrichting te vinden, omvat deze tekst een aantal handige tips die uw kamers binnen de kortste keren gezellig, persoonlijk en huiselijk zullen maken! Als u perfecte plaid kopen wil voor uw kamer, moet u uzelf de volgende twee vragen stellen:

 

plaid

 

Wat voor inrichting heb ik in mijn kamer?

Een plaid komt het beste tot zijn recht in een kamer met een passende inrichting. Als u bijvoorbeeld een moderne, strakke inrichting heeft, zal een plaid zwart wit het beste in uw kamer passen. Bij een warme, rustieke inrichting zal een wollen plaid de huiselijke sfeer beter doen uitkomen. Wilt u een plaid kopen, kijk dan dus eerst naar de inrichting in de kamer in kwestie.

 

Welke kleuren komen in mijn inrichting voor?

Hoewel een plaid zwart wit bij elke kleur wel staat, zijn gekleurde dekentjes lastiger te combineren met een inrichting. Als u namelijk bijvoorbeeld een roze plaid koopt of een plaid okergeel terwijl uw muren een andere felle kleur hebben, kan het zomaar zijn dat uw plaid roze of plaid okergeel clasht met de kleuren van de muren en u geen gezellige kamer, maar hooguit hoofdpijn bezorgen! Kijk dus goed naar de kleur van uw muren en meubels, voordat u uw plaids koopt. Bij een inrichting met pastelkleuren en zachte tinten grijs of gebroken wit kan een plaid mintgroen bijvoorbeeld prachtig zijn, maar als u een inrichting met zwart of blauw heeft, kan een plaid blauw in een complementerende tint uw kamer beter tot zijn recht laten komen. Kortom, match uw plaid bij uw inrichting voor het beste resultaat!

 

Roze plaid