Maak kennis met de beauties van Modular

Modular is hét verlichtingsmerk voor architecturale verlichting. De lampen onderscheiden zich door eigenzinnigheid en complexiteit. Van spots tot aan plafondlampen. Tijd daarom om u visueel kennis te laten maken met de creaties van Modular

De Modular Nomad 2 spot

foto-1-nomad

Wat een leuke lamp! De Modular Nomad 2 spot is vooral functioneel en heeft een industriële uitstraling. De twee spots zijn los van elkaar te bewegen en kunnen alle richtingen op schijnen. Zoek je het model in een maatje grote of met meerdere spots? Kijk dan even in de webshop van deze website.

De Modular Duell wandlamp

foto-2-duell

Vriendelijkheid en sfeer in uw huis. Wie wil dat nu niet? Met deze Duell wandlamp kirjgt uw huiskamer vanzelf een warme uitstraling. Een fraai detail van de wandlamp is de goud- of champagnekleurige binnenkant.

De Modular Lotis Tubed wandlamp

foto-3-lotis-tubed

Matte afwerkingen en gekleurde binnenkanten zien we steeds meer binnen interieurstijlen. Het leuke van deze Lotis Tubes wandlamp van Modular is dat beide trends worden gecombineerd in één lamp. De buitenkant van de lamp heeft een matte afwerking en voor de binnenkant kun je bijvoorbeeld kiezen voor een warme gouden kleur.

Zoek je naast de Lotis Tubed wandlamp van Modular een andere wandlamp van dit merk? Bekijk dan de collectie op Flinders.nl. Flinders is officieel dealer van Modular.