Wat zijn betonpoeren en waarvoor heb je ze nodig?

Weet jij wat betonpoeren zijn en waarvoor ze dienen? Geen probleem, we leggen het je graag aan de hand van een aantal voorbeelden uit. Stel, je wilt een carport plaatsen. Of een schutting, tuinhuis, een speeltoestel, een schuur. Al deze bouwprojecten moet je van de grond af aan opbouwen. En na afronding jarenlang van kunnen genieten. Zonder je zorgen te maken dat het omwaait of na verloop van tijd ter aarde stort. Eeuwig zonde! Hiervoor heb je dus betonpoeren nodig. Deze robuuste knapen kunnen heel veel gewicht dragen en zorgen ervoor dat het gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld.

Betonpoeren vormen de basis voor ieder bouwproject

De echte specialisten in de bouwwereld gebruiken ook betonpoeren voor het plaatsen van bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand. Dat zegt toch genoeg. Investeren in een goede fundering met behulp van betonpoeren zorgt voor kwaliteit en stabiliteit op langere termijn. Maar deze investering hoeft beslist niet duur te zijn. Bij Betongoed bieden we goedkope betonnen poeren aan, geproduceerd van beton. Dit materiaal gaat vele jaren mee, is niet aan slijtage door diverse invloeden onderhevig en bovendien duurzaam.

Diverse afmetingen en vormen

Betonpoeren zijn in vele verschillende afmetingen en vormen te koop. De rechthoek wordt veel gebruikt bij het plaatsen van een schutting. De diverse delen kunnen daardoor strak tegen elkaar aan worden geplaatst. Betonnen poeren in een trapezevorm zie je vaak terug onder individueel geplaatste palen zoals bij een carport. De onderkant van de betonpoer is bij deze vormgeving breder en kunnen daardoor een groter oppervlak beheersen. Zorg dat de poer altijd wat groter is dan datgene wat je erop gaat plaatsen. Ook moet je rekening houden met de zwaarte van het bouwwerk. Vraag ons gerust om advies als je niet weet welke poer voor jouw bouwproject geschikt is.

Iedereen kan betonpoeren plaatsen

Ben je niet zo handig aangelegd maar wil je zelf de betonpoeren plaatsen? Volg dan ons stappenplan. Op een simpele manier word je stapsgewijs uitgelegd hoe je de poeren van beton het beste kunt plaatsen en waar je rekening mee moet houden. En anders is er nog geen man overboord, bij Betongoed zitten we voor je klaar om je op weg te helpen. Bestellen gaat simpel en snel online. En met een korte levertijd kun je snel aan de slag met je betonpoeren. Gelukkig weet je nu waarom ze onmisbaar zijn voor jouw bouwprojecten!