Waarom op kamers gaan echt iets is wat je moet meemaken

Elke student zou in zijn of haar leven moeten ervaren hoe het is om in een studentenstad te wonen en hoe het leven eruitziet wanneer je zelf wast, kookt en schoonmaakt. In dit artikel geven we je een aantal redenen waarom je echt in die studentenstad moet wonen!

Inrichten

Je kan precies zoals je zelf wil je kamer inrichten. Heb je veel ideeën opgedaan op pinterest? Dan kan je ze zoals je zelf toepassen. Je kunt er je eigen paleisje van maken, want het is wel een plek waar je écht graag wil zijn. Leuke kleedjes, plantjes en schilderijtjes zijn dan ook echt de musthave in jouw kamer.

Kleding

Meer ruimte voor kleding! Ja echt wel, je hebt namelijk kleding nodig die in je studentenkamer ligt, en ook kleding die bij je ouders achterblijft. Dat betekent dus ook wanneer je net verhuisd bent dat je écht moet gaan shoppen omdat je kleding kast aders akelig leeg is.

Verantwoording

Hèhè, eindelijk die stomme verantwoording weg. Je hoeft niet meer te laten weten aan je ouders als je een keer om half zes stomdronken thuis aankomt. Niemand komt erachter en niemand hoeft het te weten. Als jij de hele dag onbeschaamd in bed ligt te Netflixen zal er niemand zijn die je daarop aanspreekt. Heerlijk toch?

Feestjes

Hoe fijn is het om na een feestje lekker in je eigen bed te liggen in plaats van elke keer weer bij iemand anders crashen en dan de walk of shame lopen naar de trein. Lekker in je eigen bed wakker worden, je eigen bed, je eigen pyjama, je kunt meteen een douche nemen en fris worden. Klinkt helemaal super toch?

Huisgenoten

Samenwonen met huisgenoten is af en toe echt mega vervelend, maar het is natuurlijk leuker om tv samen te kijken dan alleen. En dat geldt ook met koken, films kijken, chillen of gewoon te terrassen.

Ben je enthousiast? Kijk eens bij woonnu of extrawonen voor de leukste tips en tricks om je kamer het allerleukst in te richten.