Geef je slaapkamer een upgrade met luxe sierkussens

Het grauwe donkere weer hebben we gehad en het is tijd om de lente in je huis te halen. En niet alleen in je woonkamer, maar ook in je slaapkamer.

Hoe zorg je er nu voor dat je met minimale inspanning je slaapkamer een hele frisse nieuwe look kunt geven. We zien het steeds meer dat de slaapkamer niet alleen meer een vertrek is waar je slaapt. Het wordt, net zoals in Amerika, steeds meer als een extra leefruimte gezien. En laten we nou eerlijk zijn, met alleen een mooi bed ben je er niet! Met wat kleine aanpassingen, zoals het plaatsen van mooie luxe sierkussens, geef je je slaapkamer die mooie luxe uitstraling.

Kleurtje op de muur

Wil je iets verder gaan dan alleen het aankleden van je slaapkamer accessoires, dan kun je er ook voor kiezen om de muren van je slaapkamer te voorzien van een ander kleurtje. De muren worden steeds vaker voorzien van wat donkere kleuren, dit straalt luxe uit. Denk hierbij aan de kleuren nachtblauw of donkergroen. Juist door dit te combineren met een aantal luxe sierkussens, zoals een ikat kussen, die prachtige patronen en rijke kleuren heeft, zorg je ervoor dat jouw slaapkamer een echte eyecather wordt en niet alleen maar een kamer waar je komt om te slapen.

Ben je niet zo van het verven, dan is het behangen van de muren een goed alternatief. Net zoals in de woonkamer zie je in de slaapkamer ook steeds vaker behang met een print terugkomen. Behang met een strak design of juist een behang met een printjes is erg populair.

Verlichting

De juiste verlichting kan een slaapmaker een totaal andere sfeer geven in je slaapkamer. De meest voorkomende lampen die je ziet in de slaapkamer zijn toch meestal de standaard plafonnieres. Je kunt ervoor kiezen om de trend die je hebt gecreëerd met je kussens door te laten lopen in lampen met lampenkappen in dezelfde stijl als de kussens.

Mogelijkheden genoeg om jouw slaapkamer, met minimale inspanning, een hele nieuwe look te geven. Zodat je elke avond geniet van je slaapkamer als je je bed instapt!