Wat maakt Swissflex bedden zo interessant?

Wanneer het moment is aangebroken om een nieuw bed te kopen zal je meteen kunnen vaststellen dat er op de markt best een behoorlijk groot aanbod is terug te vinden. Eén van de bedden waarvoor je kan kiezen zijn de exemplaren die op de markt zijn gebracht door het Zwitserse merk Swissflex. De Swissflex bedden staan er in de praktijk dan ook om bekend een ongeëvenaard slaapcomfort aan te bieden. Dit unieke slaapcomfort is het resultaat van de ontwikkeling en productie van de meest innovatieve bedsystemen. Deze bedsystemen weten zich in de praktijk in het bijzonder te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie door de geïntegreerde eenheid van de verschillende onderdelen. Wil jij ook graag kunnen rekenen op het best mogelijke slaapcomfort? Dan zal je in de praktijk steeds kunnen vaststellen dat kiezen voor één van de Swissflex bedden een absolute aanrader is!

Een haast unieke innovatiekracht

Er zijn heel wat verschillende zaken die er bij Swissflex bedden voor zorgen dat je bent verzekerd van een ultiem slaapcomfort. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat het Zwitserse merk er om bekend staat reeds decennialang innovatiekracht te combineren met uniek Zwitsers vakmanschap en een doorgedreven, technische expertise. Deze bijzondere en eigenlijk unieke combinatie heeft ervoor gezorgd dat er zich door de jaren heen tal van verschillende wapenfeiten voor hebben gedaan bij dit merk. Zo werd er door Swissflex in het jaar 1983 een unieke rode golflat ontwikkeld. Sinds die tijd is ze nog verder ontwikkeld om uiteindelijk over het unieke karakter te beschikken waar ze vandaag door wordt gekenmerkt.

De unieke werking van de golflatten bij Swissflex bedden

Wanneer je ervoor kiest om één van de verschillende Swissflex bedden in huis te halen zal je kunnen vaststellen dat de golflatten ervoor zorgen dat het gewicht op optimale wijze kan worden gedragen en verdeeld over de volledige breedte van het bed. Is er sprake van een (extra) sterke belasting? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat de rode golflat in het onderstel wordt geactiveerd. Deze activering zorgt ervoor dat het extra veercomfort over kan worden genomen. Op deze manier wordt er automatisch gezorgd voor een uitstekende ondersteuning van het lichaam. Deze ondersteuning is in tegenstelling tot bij menig aantal andere bedden op de markt ook nog eens volledig onafhankelijk van de slaap- of de zithouding en de lichaamsvorm van de persoon in kwestie.

Swissflex bedden, altijd een optimale kwaliteit

Voor menig aantal bedden die op de markt zijn terug te vinden geldt dat ze er niet in slagen om een optimaal slaapcomfort te realiseren. Dat geldt zeker wel voor de Swissflex bedden. De kwaliteit van dit Zwitserse merk is dan ook in alle verschillende onderdelen terug te zien. Neem nu bijvoorbeeld het feit dat Swissflex bedden uitsluitend zijn voorzien van hoogwaardige beukenhouten latten. Bij menig aantal concurrerende merken is dit niet het geval. Zij kiezen er dan ook veelal voor om gebruik te maken van berkenlatten, latten die toch net wat minder kwalitatief zijn. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer een echt optimale kwaliteit voor jou een absolute must is zijn Swissflex bedden steeds veruit de beste keuze!

Meer weten? Ga dan eens langs bij Bröring. De in-house specialisten vertellen je graag meer!