Waarom een dekbedovertrek van Cinderella aanschaffen?

Cinderella is echt de Rolls Royce onder de dekbedovertrekken. Heb je eenmaal zo’n overtrek gehad, dan wil je nooit meer anders. Heb je er nog nooit onder geslapen? Waarom een dekbedovertrek van Cinderella aanschaffen is voor jou nog een vraag?

Altijd een instopstrook

Overtrekken zonder instopstrook kunnen erg vervelend zijn. Jij houdt waarschijnlijk ook niet van koude voeten in je dekbed. Misschien heb je een partner die altijd aan het dekbed trekt. Met een instopstrook levert dit geen problemen op. Het overtrek zit goed vast en biedt je veel comfort. Bij Cinderella weet je altijd zeker dat dat het geval is. Welk model en welke maat je ook neemt. De dubbele instopstroken zitten altijd over de hele breedte. Deze extra strook is 30 cm lang en zit aan de onderkant van het dekbedovertrek. Je overtrek is daardoor een stuk langer. Het overtrek is heel goed onder het matras te stoppen. Daardoor blijft het perfect op zijn plek.

Goede kwaliteit

Bij Cinderella weet je altijd dat het in orde is met de kwaliteit. De overtreksets worden gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Dit voel je absoluut als je eronder gaat liggen. Het is comfortabel en zacht. Ook vaker wassen doet geen afbreuk aan het comfort. Neem je overtrekken van een minder goede kwaliteit, dan worden de kleuren en prints na verloop van tijd minder mooi. Daar hoef je bij dit merk absoluut niet bang voor te zijn. De kleurechtheid is heel erg goed. Zo kun je jarenlang genieten van het dekbedovertrek.

Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Mocht je nu denken dat je voor zo’n goed overtrek veel moet betalen, dat is absoluut niet het geval. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Cinderella maakt al sinds 1952 mooie dekbedovertrekken. Ontdek zelf hoe de prijzen meevallen. Zeker als je dan ook nog bedenkt dat het overtrek jarenlang meegaat zonder te verslijten of lelijk te worden.

Veel stijlen mogelijk

Heb je een moderne, landelijke of romantische inrichting in je slaapkamer? Een Cinderella overtrek kan altijd. De ontwerpers van dit merk laten zich inspireren door prachtige bloemen, mooie patronen en natuurlijke elementen. Dit zie je duidelijk terug in de dessins. Of je nu van landelijk, van romantisch of van stoer houdt, er is altijd wel een overtrek te vinden dat past bij jouw wensen. Dus waarom een dekbedovertrek van Cinderella aanschaffen? Omdat je dan zeker heerlijk zult wegdromen en deze luxe is bovendien nog betaalbaar ook. De overtrekken zijn in fysieke winkels te koop, maar je kunt ze ook online bestellen.