ledstrips slaapkamer

Waar kun je ledstrips in de slaapkamer plaatsen?

Ledstrips kun je op verschillende manieren in je slaapkamer toepassen. Met deze strips kun je een fijne sfeer in je slaapkamer creëren, waarbij dit licht ook nog eens erg praktisch is. Je kunt ze gemakkelijk monteren en ze zorgen altijd voor de gewenste verlichting. Je kunt kiezen voor verschillende led strip profielen. Daarom is het ook erg makkelijk om deze strips te hebben. Wil je meer weten over ledstrips in je slaapkamer en waarom dit een mooie toevoeging is? Lees dan snel verder!

Led verlichting voor achter je bed

Het is erg mooi om de ledstrips achter je bed te plaatsen. Zo laat je de muur achter je bed extra opvallen. Je kunt ook een soort nis maken waarin het bed pas, zodat het nog beter opvalt. Je kunt de ledstrip in dit geval aan de bovenkant van de nis plaatsen. Je kunt er hier ook voor kiezen om de strips aan de randen van je nis te monteren. Een RGB ledstrip bestaat uit verschillende kleuren, namelijk groen, rood en blauw. Met deze kleuren kan de strip allemaal verschillende kleuren belichting geven. Iedere kleur zorgt hierbij weer voor een andere uitstraling. Zo kun je blauw gebruiken voor een frisse uitstraling. Als je voor rood kiest krijg je juist weer een romantische setting. Kijk ook goed naar de stijl van je slaapkamer bij het uitkiezen van de kleuren.

Mooi voor je plafond en vloer

Ledstrips zijn een mooie toevoeging voor je slaapkamer. Een groot voordeel is dat ze makkelijk weg te werken zijn. Maar, dit is niet altijd nodig. Bijvoorbeeld wanneer je een kabel met led lichten op de vloer plaatst. Dit zorgt juist voor een gezellige sfeer. Ook kun je deze lichten in het plafond plaatsen. Dit zorgt weer voor een chique uitstraling in je slaapkamer. Als je dit doet kun je de strips naar de zijkant laten schijnen, zodat de strips met de hoeken kunnen worden meegeplakt. Ook kun je kiezen voor een afstandsbediening bij je ledstrip. Zo kun je makkelijk de lichten en dus de sfeer in de kamer aanpassen. 

Maak een mooie verlichting op je muur

Ten slotte kun je jouw slaapkamer ook nog mooi verlichten door de ledstrips langs de muur te plaatsen. Ook in dit geval kun je de ledstrips zelf instellen. Kijk welke verlichting en kleuren jij nodig hebt en stel het zo in. Dit kun je in elke kleur doen. Gaat het om een kinderkamer? Dan kun je bijvoorbeeld een jongenskamer mooi met blauw licht verlichten, en een meisjeskamer met roze licht.