Vergaderruimte Amsterdam

Naast de slaapkamer inrichtingen waar we ons doorgaans mee bezig houden op dit platform, richten we ons ook regelmatig op andere ruimtes in huizen en in publieke gebouwen. Dit keer staat de vergaderruimte Amsterdam centraal. Het bedrijf dat we hierin uitlichten is echter niet een saaie stoffige verhuurder van zompige kamers. Nee, Anna Haen biedt meer waarde met haar vergaderruimtes. De bijzondere ruimtes zijn stijlvol ingericht en laten niets over aan het toeval.

De inspirerende ruimtes bieden de perfecte plaats voor een succesvolle vergadering en zijn bovendien zeer representatief voor externe partijen die op de vergadering zijn uitgenodigd. Omdat de meeste vergaderruimtes net buiten Amsterdam liggen zijn de ruimtes goed bereikbaar vanaf de doorgaande (snel) wegen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Uitgeruste vergaderlocatie Amsterdam

Iedere vergaderlocatie van Anna Haen is uitgerust met de benodigde uitrusting om een goede vergadering te kunnen organiseren. Zo is er standaard een flip-over aanwezig waarop geschreven kan worden (inclusief pennen etc.), verder is er een wi fi verbinding waardoor er altijd terug gegrepen kan worden op het world wide web en is er een beamer beschikbaar waarmee presentaties kunnen worden ondersteund.

Bovendien is er ook de mogelijkheid tot catering. Zo kunt u uw gasten of werknemers ontspannen dag aanbieden waarin efficiënt vergaderd kan worden. De catering kan uitgebreid, maar deze kan ook alleen bestaan uit een kopje koffie.

De specialiteiten van de aanbieder liggen echter op het gebied van de lokale producten. Producten die in de omgeving van Amsterdam zijn geproduceerd of culinaire hoogstandjes die al decenia lang van moeder op dochter (of zoon) worden overgedragen.

Door de veelzijdigheid van de gebouwen kunnen de locaties ook aangewend worden voor andere gelegenheden dan vergaderingen. Om even in de sfeer van deze website te blijven, er kan geen slaapkamer van gemaakt worden, maar teambuilding, een NLP training of een familiefeest is ook mogelijk. Op sommige locaties worden zelfs kookworkshops gehouden!