Traptreden handmatig laten renoveren

Wilt u binnenkort uw oude trap laten renoveren? Kies dan voor een specialist waar nog echt met de hand gewerkt wordt. Dit levert meer kwaliteit op voor de lange termijn en daardoor heeft u een trap die duurzamer is. Er wordt alleen gewerkt met hoge kwaliteitsmaterialen, zodat uw trap weer een lange tijd mee kan. De werkwijze is altijd transparant, we willen eerst duidelijk hebben wat uw wensen zijn en hoe de nieuwe trap eruit moet komen te zien. Daarna gaan we aan de slag om uw dromen te realiseren.

Uniek en met de hand gemaakt

Het mooie is dat u nooit een trap zoals de buurman zult hebben. Als uw trap gerenoveerd wordt door een bedrijf zoals Toptrap.nl dan kunt u erop rekenen dat de traptreden met de hand gerenoveerd worden, geen enkele trap is daarom hetzelfde. Dankzij de vakkundige aanpak beschikt het personeel van Toptrap over alle kennis die nodig is om een trap kwalitatief te renoveren. Een professional met verstand van zaken gaat u helpen om de traptreden weer zoals nieuw te maken.

Keuze uit diverse stijlen

Handgemaakte trappen zijn meestal trappen met treden van hout. Het is echter ook mogelijk om een andere materiaal voor uw trap te kiezen. Omdat u een andere stijl wenst bijvoorbeeld. Tegenwoordig is pvc bijvoorbeeld erg populair maar daarmee kunt u meer een betonlook creëren. Daarnaast is het ook mogelijk om een linoleum trap te laten maken, dit past bijvoorbeeld goed in traditionele woningen.

Trap renoveren is goedkoper dan vervangen

Het met de hand maken van een nieuwe trap is veel duurder dan het renoveren van traptreden. Met een goede traprenovatie kunt u vaak de meeste problemen al oplossen. Denk bijvoorbeeld aan krakende traptreden of slijtage op de trap. Omdat alleen de traptreden vervangen hoeven te worden in dat geval, bent u vrijwel altijd voordeliger uit met een trap laten renoveren.