Stijlvolle gietvloer voor in de slaapkamer

Of zoek naar stijlvolle vloer die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is? De gietvloer biedt u alles in een. Wij presenteren dit type vloer bovendien in diverse uitvoeringen. Qua materiaal en qua afwerking. Hierdoor kunt u altijd een duurzame vloer van natuurlijke materialen in huis halen, die ook nog eens een prachtige uitstraling heeft. U kunt zelf kiezen hoe u de gegoten vloer laat afwerken, de stijl en kleur is daarom altijd naar wens!

Gietvloer niet langer alleen voor de industrie

Een paar jaar geleden dachten meeste mensen nog dat een gegoten vloer voornamelijk in industriële omgevingen gebruikt werd. De gegoten vloeren werden echter door de jaren heen ook al veel in woningen geplaatst, vooral in moderne woningen. Tegenwoordig zijn er steeds meer varianten en daarom is het ook mogelijk om in een traditionele woonkamer een mooie gietvloer aan te brengen.

Haal voordeel in huis

Gietvloeren kennen vele voordelen ten opzichte van traditionele soorten vloeren zoals hout of tegels bijvoorbeeld. Het belangrijkste is de levensduur, deze is een stuk hoger als u gebruik maakt van een gietvloer. Gegoten vloeren zijn een geheel, ze bevatten geen naden of randen waar eventueel vuil tussen kan ontstaan, dit draagt ook bij aan de lange levensduur. Mocht dit toch een beschadiging ontstaan dan is een gegoten vloer eenvoudig weer te repareren.

Diverse varianten en stijlen

Zoals we al even kort genoemd hebben, kunt u zelf bepalen hoe de nieuwe vloer eruit moet komen te zien. U kunt niet alleen de kleur bepalen, u kunt ook de dikte van de vloer zelf aangeven. Een dikkere vloer is uiteraard hoger geprijsd maar op de lange termijn verdient u dat eenvoudig terug. Het is zelfs mogelijk om een afbeelding of een ontwerp door te geven die de specialist in gietvloeren vervolgens voor u gaat plaatsen.