Spanning in de slaapkamer

Wie heeft er nou nooit die tinteling, dat verlangen om eens een spannende avond tegemoet te gaan met je partner? En wie kent het gevoel van teleurstelling niet als de partner daar vandaag net even anders tegenaan kijkt? Juist, twee vragen die elkaar erg in de weg kunnen zitten! In deze blog introduceer ik je twee artikelen die je als vrouw weleens een stapje verder kunnen helpen. Deze twee gebruiksvoorwerpen worden op internet op verschillende plekken verkocht, maar het taboe over vooral het tweede voorwerp is nog weleens wat te groot. Laat je verrassen en misschien gaan de twee vragen vanaf nu wel nooit meer botsen!

Een spannend setje

Als je op zoek bent naar spanning in de slaapkamer, hoe pak je dit dan aan? Wind je er geen doekjes om en zeg je het eerlijk, of pak je het wat subtieler aan? In dat laatste geval kan een spannend setje je weleens goed van pas komen! Trek een pikant setje aan en gedraag je lekker nonchalant en verras je partner. Een groot misverstand met betrekking tot spannende setjes is nog steeds dat spannende lingeriesetjes alleen kunnen als je het lijf hebt van een tv model. Dit is geenszins waar ook voor grote maten lingerie kun je spannende setjes kopen!

Een andere aanpak..

Ben je de fase van de setjes al voorbij of wil je juist nóg meer spanning? Dan kan een ander attribuut je misschien wel heel goed van dienst zijn.. Een speeltje dat al jaren oud is bijvoorbeeld. Een vibrator kan namelijk voor zowel jou als vrouw, als voor hem als man een zeer welkome gast zijn in jullie avonturen. Een vibrator kopen kan tegenwoordig in een legio aan webwinkels en ongelooflijk veel fysieke winkels. Zo kun je ook anoniem blijven als het gaat om deze artikelen die toch relatief veel taboe om zich heen hebben.

Vibrator kopen bij Tikkieondeugend