Sonos Playbar, de draadloze Playbar voor jouw thuisbioscoop!

Heb jij een mooie tv-opstelling, maar mis je nog het perfecte geluid voor onder jouw favoriete film of serie? Dan is de Sonos Playbar echt iets voor jou! Naast het glasheldere geluid dat de 9-tal speakers die zijn ingebouwd in deze Sonos Playbar kunnen produceren, zal je merken dat het vaak wat zwakke tv geluid door deze speakers sterker worden gemaakt en je een filmbeleving geven zoals een filmbeleving hoort te zijn! Je wordt opgezogen in het moment!

Maak je Sonos collectie zo groot als nodig!

Het voordeel van Sonos is dat deze collectie niet alleen uit de Playbar bestaat. Naast de Playbar zijn er bijvoorbeeld ook losse boxen en een subwoofer te koop. Alle Sonos apparaten werken naadloos met elkaar samen, waardoor je overal in huis het perfecte geluid creëert. Naast dat je alle boxen gezamenlijk af kunt laten spelen, is het ook mogelijk om per box een ander muziekkanaal of ander nummer af te laten spelen. Daarna kun je ervoor zorgen dat je op de bank waar je naar je tv kijkt, audio surround muziek kunt luisteren. Je beleeft je film of serie daarom dus alsof je er midden in zit!

Design van Sonos

Naast het kraakheldere geluid wat ieder Sonos apparaat kan produceren, staat Sonos ook zeker bekend om het spraakmakende design. Sonos ziet er strak uit, en zit goed in elkaar. Via de WiFi kun je overal in huis verbinding maken met de speakers en waar je ze ook plaatst, ze staan nergens in de weg, omdat ze er super strak uitzien! Over het algemeen is Sonos apparatuur verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Zo kun je in ieder huishouden een Sonos Systeem uitzoeken dat het beste past bij de inrichting die je hebt. De Playbar is overigens alleen in het zwart verkrijgbaar op dit moment.