Slaapmomentjes in de tuin

Slapen in je eigen bed, in je eigen huis, is vaak het allerlekkerst. Gewoon omdat je het kent, vanwege het comfort en omdat je je eigen spulletjes bij de hand hebt. Maar even een lekker dutje doen dat is vaak ook heerlijk op andere plekken. En wat is er nog lekkerder dan slapen in de buitenlucht? Wellicht denk je nu aan de nieuwe trends: slapen in een iglo, slapen onder de sterrenhemel of slapen in een boomhut, maar wij houden het graag dichter bij huis: gewoon lekker wegdommelen in je eigen tuin.

Natuurlijk is dit niet het juiste seizoen om het te hebben over dutmogelijkheden in de tuin, want de temperaturen liegen er momenteel niet om. Toch is dit wel een goed moment om eens kritisch naar je tuin te kijken en om wellicht een herinrichten te overwegen. Want heb jij wel genoeg zenplekjes in je tuin? Kan jij optimaal loungen met de tuinmeubelen die jij hebt?

Loungen is niet voor iedereen een bekende term, maar kort gezegd is het gewoon een manier om te ontspannen. Een vorm om tot rust te komen. Hiervoor hoef je natuurlijk niet direct de mogelijkheid te hebben om te kunnen slapen, maar comfort is voor loungen wel erg van belang. Voor in de tuin zijn daar verschillende meubelen voor ontworpen.

Ligbed

Zo heb je enorm veel keus aan soorten ligbedden. De bedden komen in veel verschillende uitvoeringen en thema’s, zoals trendy, klassiek, landelijk of retro, en zo is het met elk soort meubilair te combineren. De ligbedden hebben een verstelbare rugleuning zodat je het bed precies in jouw favoriete positie kan zetten. Fleur het bed op met vrolijke kussens en een lekker dekentje en je voelt bij geen verschil meer met je echte bed.

Loungeset

Heb je liever iets waar je lekker met meerdere mensen kan zitten en genieten, kijk dan eens naar loungebanken. Er bestaan zelfs hele loungesets waarbij je een bank kan samenstellen met een tafel en extra zitmogelijkheden, zo kan je er lekker met de hele familie te eten. Als het bezoek weer vertrokken is, kan je op hetzelfde plekje even een momentje voor jezelf pakken door te gaan liggen en lekker uit te buiken. Ook hierbij zullen extra kussens weer zorgen voor meer comfort en gezelligheid.

Zie je jezelf al liggen, daar in je lekkere tuin? Wacht dan niet, juist in deze tijd van het jaar kan je de loungeproducten verkrijgen met mooie kortingen!