Slaapkamer en suite badkamer met Keuco

De interieurontwerpers van JOI-Design hebben met het tijdschrift Wohnidee exclusieve suites voor het Radisson Blu Hotel in Keulen ontworpen. Design en bijzondere materialen werden gecombineerd tot een moderne slaapkamer waarbij zorgvuldig geselecteerde badkameraccessoires van Keuco de badkamer van de suite “Urban Retro” een heel speciaal tintje geven.

Keuco Edition badkameraccessoires

Het samenspel van zachte vormen en rechte contouren van Edition 400 past harmonieus in het interieur van hoge kwaliteit van de ontworpen slaapkamer. Een zachte ovaal kenmerkt het gezicht van de toiletkraan en de Keuco badkameraccessoires, die effectief worden benadrukt door hun briljante chromen afwerking. Decoratie plus functie op zijn best, is er met de vrijstaande porseleinen accessoires van Keuco Edition 11. De perfecte verlichting van het gezicht ontstaat met de spiegel Edition 400. Het geheim: Special licht geleidend materiaal brengt het licht van de LED naar de oppervlakte. Via de sensorcontroller laat het licht zich dimmen en is de kleur aan te passen, bovendien is de spiegel voorzien van verwarming, zodat een beslagen kijk verleden tijd is. Voor nadere beschouwing is de verlichte make-up spiegel perfect. De variabele lichtkleur en flexibele hoogteverstelling biedt gasten de mogelijkheid om de make-up spiegel volledig aan te passen aan zijn behoefte.

In de douche is er aan Keuco IXMO kranen keuze te over

Drie-weg-omschakelklep, slangaansluiting en douchehouder zijn geïntegreerd in één module. De optimale temperatuur voor elke gast met behulp van de thermostaat. Een groot voordeel van IXMO kranen zijn de individueel selecteerbare plaatsingsmogelijkheden van de modules. De start/stop kraan kan, door de optimale positionering, worden bediend zelfs voordat u in de douche stapt. Een ruim douche systeem met een minimalistische uitstraling. Het speciale van de badkamerkranen van IXMO is dat alle modules dezelfde grootte hebben en overtuigen met een uitstekende design – of rond of vierkant. Met een diameter of een rand lengte van slechts 90 mm en een diepte van slechts 80 mm geven de kranen een uniform beeld en bieden ze de gasten vrijheid van keuze in de douche. Na een drukke dag in de Rijn metropool kan de gast ontspannen in de badkuip. Via het panel meTime_spa wordt de perfecte temperatuur ingesteld en kan gekozen worden tussen de wanduitloop of handdouche. Op de praktische opbergruimte bevinden zich decoratie en toiletartikelen die de mooi ontworpen badkamer verder stijlvol decoreert.