Schuifdeuren voor uw bedrijf of huis

Als het om de bedrijfsveiligheid gaat, kunt u schuifdeuren niet erbuiten houden. Ze zijn misschien niet het eerste waaraan er gedacht wordt als het om veiligheid gaat, maar de schuifdeuren van Deurplus zijn zo gemaakt dat ze de veiligheid van een ieder binnen uw bedrijf kunnen garanderen.

De schuifdeuren van deurplus kunnen samen met een DoorScan veiligheidssensor geïnstalleerd worden. De veiligheidssensor kan mensen of objecten binnen de veiligheidszone detecteren en het openen en sluiten van deuren voorkomen. Daarnaast kunnen er andere oplossingen geïnstalleerd worden zoals draadloze of elektronische ‘tiptoets’ en bewegingsmelders.

Ook tegen inbraak is een schuifdeur van Deurplus goed opgewassen. De glazen kunnen een extra gehard veiligheidsglas of gelaagd veiligheidsglas krijgen zodat het niet doorbroken kan worden en niemand langs de schuifdeur binnen kan komen.
Zo een automatische schuifdeur moet natuurlijk ook aan brandveiligheidseisen voldoen. De schuifdeuren van Deurplus voldoen aan alle normen van brandveiligheid. De deuren kunnen zo geïnstalleerd worden dat er vluchtwegmogelijkheden gecreëerd kunnen worden en uitbreidbaar gemaakt kunnen worden voor diverse brandveiligheids- en veiligheidskenmerken. Ook kunnen ze aanpasbaar gemaakt worden voor noodsituaties door noodstops, deurstops, aangepaste sluitsnelheden, handmatige bediening, veiligheidsomkeerrichtingen, etc te implementeren.

Behalve de veiligheid zijn de deuren ook nog energiebesparend en economisch efficiënt. De deuren gaan snel dicht, zodat er weinig warme lucht in een airconditioned ruimte kan komen. Ook zijn ze handig voor wanneer er vele mensen uw gebouw binnenkomen en verlaten gedurende de dag heen. Volgens de nieuwe Europese norm, moeten automatische deuren tenminste 1 keer per jaar nagekeken en onderhouden door een professioneel en gecertificeerd bedrijf. Ook hiervoor bent u bij Deurplus op het juiste adres.