Raamdecoratie online of offline kopen?

Raamdecoratie, er zijn vele aanbieders die het aanbieden, maar wie is nou het beste? En is duurder ook altijd beter? in dit artikel gaan we hier verder op in.

Raambekleding kopen in een fysieke winkel

In een fysieke winkel worden verschillende segmenten kwaliteitsproducten aangeboden. Zo zijn bij jaloezieën de kwaliteit van de lamellen essentieel, en dit kan je in de winkel proberen. In heel Nederland vind je voldoende winkels. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met gordijnwinkels in Friesland, raambekleders in de provincie Groningen, Drenthe of Overijssel. In de online winkel kan dit echter niet, maar wordt het product wel goedkoper aangeboden. Waar krijg je de gewenste kwaliteit voor de beste prijs?. In de online winkel worden evenals de fysieke winkel verschillende kwaliteiten geboden. Het eerste waar het de meeste klanten naar kijken is de prijs. Maar krijgt u dan ook de kwaliteit die u verwacht?

Wat bepaalt de prijs?

Jaloezieën werken met een mechanische werking, de onderdelen moeten dus van kwaliteit zijn, wil dit stuk raamdecoratie degelijk zijn en lang mee gaan. Als het product dus goedkoop is zullen de onderdelen dus van mindere kwaliteit zijn en een kortere levensduur bevatten. De duurste jaloezieën zijn uiteraard ook niet de beste, een groot deel van de prijs wordt ook betaald voor merk of marketing.

Belangrijk bij kopen raamdecoratie

Daarom hebben wij de 4 belangrijkste zaken online gezet die u moet weten bij het kopen van Jaloezieën.

  1. Mogelijkheden: Als een (online)winkel meer opties biedt zoals ( materialen , breedtes en kleuren) betekent het dat er meer maatwerk wordt geboden, wat de kwaliteit dus positief beïnvloed.
  2. Kies voor een aanbieder die goed bereikbaar is. Als u vragen heeft kunt u dan altijd terecht bij de aanbieder. Een goed winkel heeft namelijk verstand van producten, als u goed ingelicht bent, dan kun u het juiste product bestellen dat bij uw situatie past.
  3. Kijk op de site of er een goede FAQ is, zo kunnen daar al goede afbeeldingen en meethulpen staan.
  4. Let erop of de (online) winkel een keurmerk heeft en of er klantenbeoordelingen aanwezig zijn, als een winkel honderden positieve klantbeoordelingen heeft, zal die positiever overkomen dan een winkel met 2 beoordelingen.