Onmisbaar in je slaapkamer: Een espressomachine

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Het is er nu eigenlijk helemaal ingeburgerd waarbij een ieder graag met een vers gezette kopje koffie wil wakker worden. Gelukkig kan dat altijd met een espressomachine. Met deze maak je zelf de lekkerste espresso. De 3 voordelen voor de aanschaf van een espressomachine zijn:

• Maak gewoon thuis de lekkerste espresso! Je hoeft er dus niet meer voor uit huis te gaan en maakt dus zelf een bakje. Bij de meeste machines, met de name de halfautomaten, kan je de smaak zelf instellen door de hoeveelheid water, suiker en melk in te stellen. De meeste volautomaten bieden die optie wel niet.
• Je komt er heel voordelig uit: Juist omdat je de espresso nu zelf maakt , bespaar je flink op de kosten. Je gaat het immers niet meer kopen en zet thuis de lekkerste combinatie in elkaar.
• Je hebt er zeker meer keuze om de smaak naar jouw wens aan te passen: Doordat de meeste espressomachines instelbaar zijn naar de hoeveelheid water, suiker, melk en koffie kan je altijd nog experimenteren naar nieuwe smaken. Voor volautomatische machines zijn er speciale capsulles te verkrijgen in verschillende smaken.

De aanschaf van een espressomachine is dus zeker een goede investering waarvan je zeker wel elke dag zult genieten.