Leolux geeft jouw kamer kleur

Wanneer je op zoek bent naar eigenzinnige meubels die jouw kamer een ambachtelijk, maar moderne look geven, dan zijn Leolux meubels echt iets voor jou. Hierbij moet gewaarschuwd worden dat Leolux geen ‘alledaagse’ meubels verkoopt, dit is echter ook zijn grootste kracht. De combinatie van authenticiteit en modern design geeft de meubels een eigen karakter.

Vakmanschap en duurzaamheid

Leolux ziet meubels maken echt als een ambacht. Ze maken de meubels dan ook op ambachtelijke wijze en kiezen voor een duurzaam productieproces. De meubels gaan namelijk lange tijd mee. Het bedrijf kan dit waarborgen door zijn meubels te laten maken door ware vakmensen, die liefde hebben voor het ambacht. Hierdoor zijn de meubels niet alleen duurzaam, maar ook kwalitatief goed en comfortabel. Om de producten nog gebruiksvriendelijker te maken, zijn de meeste meubels verstelbaar gemaakt. Hierdoor kan de gebruiker de zithoogte en diepte zelf afstellen.

Leolux verkrijgbaar bij de mooiste meubelwinkel van Nederland

Bij Kokwooncenter.nl is een grote collectie van Leolux meubels uitgestald. Ook zijn deze meubels online te bekijken in de webshop. In de showroom in de buurt van Amersfoort zijn alleen maar meubels uitgestald die op ambachtelijke en duurzame wijze zijn gemaakt. De Leolux meubels passen dus perfect in dit plaatje.