Himalaya Zoutlampen met negatief ioniserende werking voor de slaapkamer

De Himalaya zoutlampen staan bekend om hun energiezuiverende werking en de warme sfeer die ze uitstralen. De werking van de kristallamp dankt het aan het hooggeconcentreerde zout met een negatief ioniserende werking. Het licht van een zoutkristal lamp is warm en natuurlijk met oranje, roze, rode en gele tinten. Omdat het gaat om een natuurproduct is elke lamp uniek en wijkt deze af in vorm, kleur en gewicht.

Negatieve en Positieve Ionen

Elke materie heeft een elektrische lading, ook de lucht. Deze bestaat uit atomen met een negatieve of positieve lading ionen. In een natuurlijke omgeving zijn het aantal negatieve en positieve deeltjes in balans.
Negatieve ionen ontstaan als gevolg van verschijnselen zoals hoosbuien, watervallen, branding en onweersbuien. Positieve ionen worden onder meer gevormd door elektrische apparaten. Van deze laatste zijn er tegenwoordig onevenredig veel in elk huishouden, waardoor de ionen-balans uit het lood is geslagen. Aan een overschot van positieve ionen worden gezondheidsklachten en een onrustig gevoel toegeschreven. Het gebruik van een zoutlamp zorgt ervoor dat de balans weer hersteld wordt.

Hoe word de ionen-balans hersteld?

De warmte van de lamp trekt watermoleculen aan die vervolgens verdampen op de zoutlamp. Het Himalaya zout zorgt voor een neutralisatie van de positieve ionen en een bekrachtiging van de negatieve ionen. Dit zorgt er voor dat de energie-balans weer in evenwicht komt. Op een plek als de slaapkamer kan dat effect positief uitpakken voor een goede nachtrust.

Himalaya Zoutlamp kopen

Wilt u ook een zoutkristallamp kopen voor de slaapkamer? Zorg er bij het kopen van een Himalaya zout-lamp voor dat deze ook werkelijk bestaat uit het hooggeconcentreerde zout uit het Himalaya gebied. Let er vervolgens op of u een kristallamp wenst met een elektrische lamp erin of één met een ruimte voor een kaarsje. Ook kunt u kiezen uit verschillende voetjes van de lamp. Een sfeervolle webshop die onze aandacht heeft getrokken is VanKaarstotServet. Daar kunt u eenvoudig online en tegen een normale prijs originele Himalaya zoutlampen kopen in een betrouwbare, gebruiksvriendelijke omgeving.