Gietvloer in de slaapkamer

Als je op zoek gaat naar een goede vloer voor je kamer dan kom je vast en zeker ook de gietvloer tegen. Helemaal voor slaapkamers is deze vloer ideaal, u kunt er namelijk heerlijk met uw blote voeten overheen lopen. In dit artikel gaan we dieper is op de mogelijkheden die u heeft als u op zoek gaat naar een goede vloer voor u kamer. Dit artikel is geschreven door een specialist in vloeren die u zal vertellen dat de gietvloer steeds vaker wordt gekozen omdat deze veel langer mee gaat dan traditionele vloeren. We leggen de voordelen van de gietvloer uit om aan te tonen dat dit tegenwoordig de beste keus is.

Opties voor vloeren

Wanneer je een nieuwe vloer nodig hebt dan wil je er natuurlijk niet al te veel geld aan uit geven, aan de andere kant moet het wel goed passen in je kamer en bij je bestaande interieur. Veel mensen kiezen voor vloerbedekking of houten vloeren maar die moet je na een paar jaar vaak alweer vervangen. De gietvloer daarentegen is veel beter bestand tegen vuil, bij vloerbedekking en houten vloeren is dit meestal moeilijk te verwijderen. En dat is niet hygiënisch, met een gietvloer heeft u dit probleem niet.

De voordelen van de gietvloer

Naast het feit dat een gietvloer heerlijk is om met blote voeten overheen te lopen bieden deze nieuwe duurzame vloeren nog veel meer voordelen. Eigenlijk kunt u de gietvloer ook in iedere ruimte toepassen, slaapkamers, woonkamers en ook gangen. Het grootste voordeel is dat de gietvloer super lang mee gaat. In tegenstelling tot traditionele vloeren gaat een gietvloer decennia lang mee, ook de betaalbare vloercoating variant gaat eenvoudig tien jaar lang mee.

Kom het zelf bekijken

Wilt u zeker weten dat de gietvloer ook voor u een goede keuze is om in de slaapkamer toe te passen? Ontdek dan de mogelijkheden door op éen van de links in dit artikel te klikken, bekijk ook de foto’s en laat u inspireren voor het verbeteren van uw slaapkamer.