Een gietvloer geeft klasse aan je slaapkamer

Een gietvloer in je slaapkamer: Denk je aan een nieuwe vloer in je slaapkamer? Overweeg dan een gietvloer. Een gietvloer in je slaapkamer zorgt namelijk voor heel wat comfort, is oersterk en super makkelijk te onderhouden. Wij zetten de voordelen van een gietvloer in je slaapkamer hier eventjes op een rijtje.

Een gietvloer voelt comfortabel aan

Een gietvloer bestaat uit kunststof, namelijk polyurethaan. Dit is een stof die warmer aanvoelt dan gewone keramische vloertegels. Het is een waar genot om met blote voeten op een gietvloer te lopen. Polyurethaan is ook een tikkeltje zachter dan steen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld kinderen zonder problemen op de vloer spelen. Bij de installatie kan je vloer een antislip coating krijgen, zodat je veel minder kans hebt op uitglijden.

Een gietvloer gaat lang mee

Een gietvloer is oersterk. De vloer is opgebouwd uit verschillende lagen en kan op om het even welke ondergrond gelegd worden. Een goede professionele firma geeft jou raad in verband met de opbouw. Een gietvloer overbrugt scheurtjes in de ondergrond en gaat daarom heel lang mee. Op lange termijn doe je er dus voordeel aan om voor een gietvloer in je slaapkamer te kiezen.

Makkelijk in onderhoud

Gietvloeren zijn één van de meest makkelijk te onderhouden vloeren. Ze zijn zeer hard waardoor er zich geen stof of bacteriën in de vloer nestelen. Gietvloeren vragen enkel een regelmatige schoonmaak met een vochtig doek en een licht sopje. Meer hoef je niet te doen. Moesten er, na verloop van tijd, toch sporen van slijtage of beschadiging optreden, dan geeft een professionele onderhoudsfirma jouw vloer opnieuw zijn oorspronkelijke allure.

Een gietvloer geeft klasse aan je slaapkamer

Gietvloeren worden letterlijk gegoten. Het resultaat is een doorlopende, naadloze vloer. Dit geeft aan je slaapkamer een stijlvol uiterlijk. Je hebt een groter ruimtegevoel als je de kamer betreedt. Gietvloeren zijn er in alle kleuren. Zo kun jij perfect de look aan je slaapkamer geven die bij jou past. Kort gezegd: een gietvloer in je slaapkamer geeft een meerwaarde aan je woning.