Een dakraam in de slaapkamer laten bouwen

Je kunt een vergeten zolderkamer ermee omtoveren tot een volwaardige slaapkamer of een bestaande slaapkamer een nieuw leven mee geven. Een dakraam geeft een ruimte een hele nieuwe beleving. Er lijkt optisch meer ruimte te zijn en door de extra lichtval is de ruimte een stuk prettiger. Een slaapkamer kun je zo een nieuw, dynamisch gevoel geven. Ideaal is het plaatsen van dakraam in een kleine slaapkamer met weinig licht, zo creëer je een prachtige ruimte en maak je volledig gebruik van de ruimte. Een dakraam plaatsen, hoe werkt dat en wat zijn de kosten hiervoor? Hier vindt je alles wat je moet weten over het plaatsen van een dakraam in de slaapkamer.

Aannemer

Een slaapkamer verbouwen met een dakraam? Dan kun je het best een goede aannemer zoeken die jou met deze klus wilt helpen. Een dakraam plaatsen is een klus die je aan professionals wilt overlaten omdat je de bestaande vorm van jouw huis aanpast. Wanneer je een geschikte aannemer gevonden hebt, kun je samen om de tafel en de mogelijkheden bespreken. Hoe groot moet het raam worden, welke voor en voor welk budget? Wanneer jullie tot een overeenkomst zijn gekomen worden de data afgesproken wanneer deze klus gedaan wordt.

De kosten

De kosten voor het verbouwen van de slaapkamer met een dakraam zijn verschillend. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoe groot het dakraam wordt en ook weegt de hoogte van de dak-verdieping mee bij het opmaken van de kosten. Je kunt altijd eerst offertes aanvragen om in te zien wat de kosten zullen worden voor deze verbouwing. Houdt er rekening mee dat naast de kosten voor het plaatsen van het dakraam, ook arbeidskosten meegerekend worden.

Een sfeervolle woning heb je zelf in de hand. Een zolderverdieping kun je nog omtoveren tot slaapkamer(s) door het toevoegen van een dakraam. Met deze lichtinval creëer je een nieuwe en aangename ruimte. Deze klus kun je het best overlaten aan professionals. Vraag offertes aan en zie welk bouwbedrijf jou het beste kan helpen om jouw woondroom van een dakraam in de slaapkamer te verwezenlijken.