De douche die je altijd al wilde

Lekker kunnen douchen is belangrijk en ook erg fijn. Niet alleen helpt een douche je schoon te worden, het is ook een momentje voor jezelf om even prettig tot rust te komen. In de winter is het lekker om op te warmen en in de zomer koelt je douche je juist af. Na een lange werkdag is onder de douche stappen een opluchting, even alle kantoor stress van je af laten glijden. Een douchebak kopen doe je dus niet zo even snel. Je hebt wel wat wensen op je lijstje staan. Bijvoorbeeld een douche in het zwart of een douche Italienne. Een inloopdouche is sinds een aantal jaren helemaal trendy. Dat is ook logisch! Je kunt genieten van veel bewegingsruimte en hoeft maar 1 wand aan te schaffen. Je inloopdouche staat bovendien wel erg chique in jouw badkamer. 

Even snel, of juist lekker lang onder de douche

In de winter douchen we graag net even iets langer. Het is koud en druilerig buiten en de warme douche roept je gewoon. Dan wil je toch een douche waar je gelukkig van wordt als je hem alleen al ziet. Een douchecabine met een stoomsauna of met een regendouche is natuurlijk echte luxe die je vroeger alleen maar in de duurste hotels tegenkwam. Tegenwoordig kun je zoiets gewoon in je eigen badkamer maken. Ga je een douche kopen? Let dan op de hoeveelheid ruimte die je hebt voor je douche. Heb je weinig ruimte dan kies je gewoon een iets kleinere douchecabine uit. Heb je onbeperkt de ruimte in je badkamer? Dan kun je het zo gek maken als je zelf wilt! En met de prijzen die je in verschillende outlet webshops aantreft is het eenvoudig om binnen je eigen budget te blijven en toch voor kwaliteit en luxe te gaan!

Van massagejet tot regendouche

Massagejets zijn heerlijk voor mensen die rugpijn hebben, zwaar lichamelijk werk moeten doen of wanneer je gewoon even een ultiem zen momentje wilt. Met een eigen stoomcabine in je badkamer hoef je bijna niet meer naar de sauna. Na een zware week stap jij lekker je eigen stoomcabine in en sluit je af met een heerlijke regendouche. Met leuke douche accessoires maak je je douche helemaal compleet. Zoals met een douchekrukje om lekker zittend te genieten van het warme water wat over je heen stroomt. Een mooi strak planchet die dezelfde kleur heeft als je wanden of een design vloerwisser zodat jouw douche netjes schoon blijft. 

Stel je eigen droombadkamer samen

Ga je een nieuwe douche bestellen? Dan geef je het liefste direct je hele badkamer een make over. Maak van jouw doorsnee badkamer een heerlijk paradijsje door mooie bij elkaar passende meubels te kopen. Schaf te gekke accessoires aan, zoals ladeverdelers, een prullenbak en mooie haken om je kleding op te hangen. Op die manier blijft jouw badkamer altijd netjes georganiseerd en opgeruimd. Altijd al gedroomd van een bad in jouw badkamer en heb je er de ruimte voor, wat houd je dan nog tegen? Een bad geeft je de ontspanning en warmte waar je lichaam om vraagt. Maak je badkamermeubels compleet met een mooie grote spiegel en een bijpassend planchet om je dagelijkse spulletjes op uit te stallen.