Besparen op je energie rekening met isolerende raamfolie!

Wil jij ook besparen op je energie en gas rekening? Maar heb jij geen zin om geld uit te geven aan dubbele beglazing? Dan is het een idee om isolerende raamfolie aan te schaffen! Deze folie kun je gemakkelijk aanbrengen op je ramen bet behulp van een föhn. Door deze folie aan te brengen op je raam zorg je voor maximaal 50% minder warmteverlies bij enkele beglazing!

De folie is niet alleen handig maar daarnaast ook erg voordelig. Je schaft al 1 hele rol aan voor maar €14.95! Deze folie is niet alleen geschikt voor de winter maar ook voor de zomer. In de zomer houdt de folie de warmte buiten en in de winter houdt de folie de warmte binnen. Zo heb je elk seizoen wat aan de folie en hoef je het ook niet van de ramen af te halen.

Naast isolerende folie bestaan er ook vele andere soorten folie. Denk hierbij aan spiegelfolie, privacy folie, plakfolie, statische folie, zonwerende folie, zelfklevende folie en ga zo maar door. Je kunt dus ook meerdere folies aanbrengen in je huis. Zo kies je bijvoorbeeld voor privacy folie als men veel bij je naar binnen kijkt, kies je voor verduisterende folie als je lastig kunt slapen als het licht is buiten en kies je voor folie met een patroon om de sfeer in huis te verbeteren. Vaak kiest men direct voor gordijnen en andere raamdecoratie terwijl je met raamfolie zoveel kanten op kunt.

Kortom is folie dus in vele gevallen geschikt om in je huis aan te brengen. De isolerende folie is al vaak verkocht en krijgt enorm veel goede recensies. Dus twijfel niet en zorg ervoor dat jouw maandelijkse energie rekening omlaag gaat. Niet geschoten is altijd mis! Dus wacht niet langer en schaf isolerende raamfolie aan. Geloof mij, je zult er geen spijt van krijgen!