3 tips voor verlichting in de slaapkamer

De slaapkamer is een van de belangrijkste kamers binnen uw woning. U begint en eindigt hier de dag, kijkt in de avond een leuke film op bed, etc. Om de slaapkamer nog gezelliger te maken, kunt u voor verschillende vormen van verlichting kiezen. Welk type verlichting gebruikt u momenteel in uw slaapkamer? Een van de meest populaire vormen van verlichting van dit moment zijn de industriële lampen, die veelal uit Oost-Europese fabrieken geïmporteerd worden. Het voordeel aan deze lampen is dat u ze zowel in een modern, als in een klassieker interieur kunt gebruiken. Er zijn verschillende webwinkels die industriële lampen aanbieden. Let hierbij goed op het verschil tussen authentieke industriële lampen en namaakmodellen.

We geven je graag een aantal handige tips om industriële verlichting in je slaapkamer te verwerken.

Tip 1: klassieke, industriële nachtlampjes

Om ’s avonds nog even te kunnen lezen of een spelletje op bed te kunnen doen, is het raadzaam om gebruik te maken van nachtlampjes. Industriële nachtlampjes kunt u in verschillende modellen en formaten aanschaffen. Afhankelijk van de huidige inrichting van uw slaapkamer.

Tip 2: een industriële hanglamp

Naast nachtlampjes kunt u ook kiezen voor een grote industriële hanglamp in het midden van de slaapkamer. Een hanglamp zorgt voor een gezellige sfeer in de slaapkamer, zeker als u een authentieke industriële hanglamp ophangt.

Tip 3: ruimtes opvullen met een vloerlamp

Heeft u nog een kale plek in het interieur van uw slaapkamer? Bijvoorbeeld in een hoek naast de kast of tussen de kast en uw bed? U kunt hier een mooie industriële vloerlamp plaatsen. Vloerlampen worden net als wand- en hanglampen in verschillende modellen aangeboden. Zo vindt u altijd een lamp die aansluit bij het interieur van uw slaapkamer, zonder dat de lamp gaat overheersen.

Wilt u direct een industriële lamp voor uw slaapkamer bestellen? Een van de webwinkels waar u authentieke industriële lampen kunt kopen is Industria Lampen.